Over ons

De juiste keuzes maken over de pensioenregeling binnen het totale arbeidsvoorwaardenpakket kan een flinke uitdaging zijn. De adviseurs van ORpensioen helpen ondernemingsraden bij het maken van de juiste strategische keuzes. Of het gaat om een relatief klein vraagstuk of een veelomvattend project, onze adviseurs helpen u graag om elk risico en elke kans professioneel te beoordelen. Wij zorgen ervoor dat de ondernemingsraad de afweging en de te maken keuzes helder in beeld heeft, goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en een gedegen gesprekspartner is voor de werkgever en diens adviseur.

De adviseurs van ORpensioen zijn onderdeel van Montae & Partners, een toonaangevend adviseur van pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. Montae & Partners is een erkend specialist in adviesdiensten op het gebied van pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid en internationale arbeidsmobiliteit. Vanuit Montae & Partners adviseren wij al 25 jaar circa 50 ondernemingsraden per jaar. Van (heel) groot tot klein, zowel in de profit- als nonprofit sector. Ons bedrijf bestaat uit meer dan 140 medewerkers verspreid over verschillende kantoren in Nederland en het Caribisch gebied.

Montae & Partners

ORpensioen is onderdeel van Montae & Partners, een toonaangevende adviesorganisatie op het gebied van pensioen, zorg & inkomen en arbeidsongeschiktheid.

Montae & Partners adviseert ondernemingsraden, werkgevers, pensioenfondsen, vakbonden en de overheid. Van de 130 mensen die werkzaam zijn bij Montae & Partners zijn er een aantal gespecialiseerd in advisering aan ondernemingsraden. Wat deze adviseurs anders maakt? We vertellen het u graag tijdens een persoonlijk gesprek.

ContactNaar Montae & Partners

Onze adviseurs

Rene Overtoom

Jurist

Maureen de Baaij

Juridisch & Communicatie

Gonneke Barendse

Actuaris

Gerrold Smolders

OR adviseur

Inge Bakker

inge.bakker@montaepartners.nl

OR adviseur

Bram Borgdorff

bram.borgdorff@montaepartners.nl

OR adviseur

Arie-Frank Zwaal

OR adviseur

Roel Nass

Actuaris

Martijn van Alphen

OR adviseur