ORpensioen.nl en COMMbv organiseren voor alle trainers en adviseurs die zich richten op ondernemingsraden een pensioencursus. Als trainer heb je regelmatig te maken met secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder pensioen. In deze workshop, nemen we jullie mee in de relevante onderdelen bij het bespreken van pensioen. Wijzigingen die onlangs zijn doorgevoerd en die de komende jaren nog gaan plaatsvinden worden voor u uiteengezet.

Doel van de cursus

  • U kunt als trainer/adviseur aangeven waaraan een  instemmingsaanvraag pensioen moet voldoen, welke informatie de ondernemingsraad kan en mag opvragen bij werkgever, hoe de ondernemingsraad het proces dient te doorlopen en wat de achterban van haar ondernemingsraad kan en mag verwachten.
  • U kunt als trainer/adviseur aan de hand van deze workshop in grote lijnen aan kunnen geven op welke toekomstige pensioenontwikkelingen de ondernemingsraad moet letten en wat de ondernemingsraad daarbij kan verwachten.

Accreditatie, wanneer, waar en kosten

Voor het volgen van dit programma is een DBV accreditatie (1 PE punt) door het MZ opleiders toegekend, de kosten bedragen  € 75 per persoon.

Graag tot ziens op 7 september vanaf 8.45 in Utrecht.

Voor aanmeldingen of vragen mail naar marjan@commbv.nl of bel met 073-549 6980

Terug naar het nieuwsoverzicht