“Iedere klant verdient zijn eigen adviseur”

Kennis, enthousiasme, betrokkenheid en gezond verstand zijn de kenmerken van onze adviseurs. De ambitie om u als klant optimaal en resultaatgericht van dienst te zijn, is daarbij het uitgangspunt. Ervaring en professionaliteit opgedaan binnen en buiten onze branche en zowel nationaal als internationaal, zijn daarbij belangrijke pluspunten.

Henry van Eck


Adviseur met meer dan twintig jaar ervaring in de pensioenwereld. Pensioen- en onderhandelingservaring met verzekeraars en werkgevers. 06 – 222 40 447 ; henry.van.eck@montae.nl
lees meer


Inge Bakker


Adviseur met ruim 15 jaar ervaring in wereld van arbeidsvoorwaarden en verhoudingen tussen werkgevers en werknemers. Specialist op zowel proces als inhoud op het gebied van sociale plannen, (vroeg)pensioenregelingen en...
lees meer


Gonneke Barendse


Actuaris, met meer dan 11 jaar ervaring als specialist in actuariële vraagstukken, contractsverlenging en wijziging regeling.
lees meer


Ramon Verspeek


Adviseur en vestigingsmanager Montae Eindhoven. Meer dan 15 jaar pensioenervaring bij verzekeraars en pensioenfondsen. Specialist in wijziging pensioenuitvoerder, inkoop pensioencontracten en wijziging pensioenregeling.
lees meer


Ellen Buzing


Pensioenjuriste, Ellen is actief bij de afdeling bestuursondersteuning en houdt zich bezig met vraagstukken op pensioenjuridisch gebied. 
lees meer


Rene van Dongen


René van Dongen heeft als senior consultant veel ervaring met het adviseren en ondersteunen van sociale partners, ondernemingen, ondernemingsraden, besturen van pensioenfondsen en het ondersteunen van advocatuur.
lees meer


Jeroen Dejalle


Jeroen Dejalle (1986) is sinds februari 2014 consultant bij Montae. Vraagstukken in het kader van pensioencommunicatie, governance en strategie vormen zijn werkgebied. jeroen.dejalle@montae.nl  
lees meer


David de Boer


Adviseur, 17 jaar pensioenervaring, specialist in wijziging regeling en wijziging uitvoerder, onderhandelaar, pensioencommunicatie, procesbegeleiding.
lees meer


Hans Kennis


Adviseur in wijziging pensioenregeling, onderhandelingen over pensioencontracten met verzekeraars bedrijfsfusies en –overnames en communicatie.
lees meer


Heeft u vragen?
Bel ons op 070 - 30 42 900 of stuur ons een e-mail via deze button Klik hier